My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

Proizvodi i usluge

IBM se bavi proizvodnjom PVC, PS/HIPS (polistiren) i PP (polipropilen) folija za termoformiranje koje se koriste za ambalažu u konditorskoj industriji, blister ambalažu, za izolacije u građevinskoj industrij kao i deratizacijski program te razne blister ambalaže.

Naš obrt karakterizira proizvodnja “od granule do gotovog proizvoda” što znači da sami proizvodimo PVC, PS/HIPS i PP foliju za termoformiranje.

Visokokvalitetne transparentne PVC folije izrađujemo u dimenzijama širine do maksimalno 1500mm, debljine od 0,25mm do 0,60mm.

PS/HIPS i PP folije proizvodimo u širinama do 800mm, debljine od 0,30mm do 1,5mm u svim bojama, dvoslojne/dvobojne. Na gornji sloj folije možemo nanijeti GPPS kristal radi visokog sjaja.

U mogućnosti smo brzo i efikasno proizvesti različite tipove ambalaže po želji kupca, vodeći računa o zadržavanju kvalitete pakiranog proizvoda, ekološku prihvatljivost ambalaže, atraktivan dizajn uz održavanje nivoa cjenovne prihvatljivosti proizvoda za naše partnere.

U proizvodnom asortimanu imamo i programom za deratizaciju – velike i male deratizacijske kutije te tunele i podloške za glodavce koje sa posebnom brigom za okoliš izrađujemo od industrijskih ostataka folije.

Uslužna proizvodnja folije te uslužno vakumiranje i termoformiranje je također dio naše ponude. Možemo za Vas i uslužno samljeti ostatke od termoformiranja i ponovo proizvesti foliju što osigurava prihvatljivu cijenu proizvoda uz zadržavanja visokog nivoa kvalitete.

Deratizacijski program:

OZNAKA PROIZVOD DIMENZIJA PAKIRANJE CIJENA
DK-001 Deratizacijska kutija mala 140x115x45 250 kom/kut 0,39€ + PDV
DK-002 Deratizacijska kutija velika 245x165x70 100 kom/kut 1,00€ + PDV
T-001 Tunel za miša 150 kom/kut 1,33€ + PDV
T-002 Podloška tunela 200 kom/kut 0,40€ + PDV

Cijene su na skladištu IBM Belišće

dk001 derat2 derat1