, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

O nama

Tko smo?

Od 2004. IBM obrt jedan je od vodećih hrvatskih proizvođača PVC, PS/HIPS (polistiren) i PP (polipropilen) folija za termoformiranje koje se koriste za ambalažu u konditorskoj industriji, blister ambalažu, za izolacije u građevinskoj industriji itd…

Brigom za okoliš, od industrijskih ostataka folije proizvodimo deratizacijski program – deratizacijske velike i male kutije te tuneli za glodavce.

Kvalitetnom proizvodnjom i velikim proizvodnim kapacitetima te garantiranim rokovima isporuke postali smo siguran partner u poslovanju s više od 300 zadovoljnih kupaca.

Prisutni smo na tržštu Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Austrije i Danske , a udjel izvoza trenutno je znatno veći od udjela prodaje na domaćem tržištu.